Telefonsamtalet

Mobilen ringde det var någon som bodde på katthult frågade om vi hade hittat Kajsa
hon hade sett en vit pudel som sprang omkring samma natt som hon försvann, nu började jag tvivla på att
hon hade gått ivåg för att hon kände att tiden var inne.
Så nu snurrar tankarna och vi har satt upp mer lappar och letat mer men inga spår efter henne vaknade även på natten och kände päls vid fötterna men det var bara Dennis en av våra Amerikanare vi har två
undrar hur länge en gammal hund kan klara sig.

Så var det lördag

Så har det gått en vecka sedan våran älskade pudel Kajsa försvann ni tror vi alla att hon har vandrat vidare och finns i hund himelen och vi tror att hon har det bra där.
Men det är med sorg i hjärtat som vi tänker på henne men hon har haft 14 bra år och vi har många fina minnen av henne. Klokar hund en hon var finns inte
hon kunde bara sitt och på äldre dr så lärde hon sig tass men alltid på hennes villkor. Hon kunde mer mänskliga saker svarade i telefonen åkte motorcyckel öppnade dörrar mm så ska man skaffa hund så skulle jag rekomendera pudel.


MOA

image2

Moa härmar storasyster Terese antar att hon kommer att tillbringa många timmar med att härma sin storasyster

Nu har även jag skaffat en blogg

Har länge varit en person som gärna läser andras bloggar men inte haft någon själv men nu tänkte jag börja att skriva, vet inte riktigt vad man igentligen skriver i en blogg men får väll skriva lite av varje.

Har en vit liten pudel på 14 år eller det kanske är dags att säga att vi har haft en pudel för hon försvann inatten till lördagen så i mogon har hon varit borta i en vecka så hon är förmodlingen död. men varje morgon så hoppas jag att hon ska stå utanför altan dörren men ingen Kajsa när jag öppnar.
Så det känns rätt tungt nu.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0